Persberichten

Responsive site voor Redactie & Co

AMSTERDAM, 19 oktober 2016 - Met ingang van vandaag zijn de vacatures van Redactie & Co beter te lezen met mobiele browsers.

De geheel vernieuwde site is volledig responsive en volgt op sites die al sinds 2009 goed te lezen waren op mobiele browsers.

Trusted Media in zee met Redactie & Co

AMSTERDAM, 22 JANUARI 2016 – Paradijs&Emmer Trusted Media en Redactie & Co gaan de grootste en meeste flexibele redactie van Nederland formeren.

Journalisten, webredacteuren, camjo’s, fotografen, channelmanagers en hoofdredacteuren die in de snel veranderende mediawereld op zoek zijn naar opdrachten of tijdelijke assignments, kunnen zich hiervoor inschrijven op de site van Trusted Media.

Creatieven.com feliciteert Norbert Vermeer met Mercur Award

AMSTERDAM, 14 december 2009 - Norbert Vermeer heeft de prestigieuze Mercur Award gewonnen in de categorie Art Direction. Zijn restyling van het populair-wetenschappelijke maandblad KIJK, een uitgave van Sanoma Men's Magazines, wordt door de jury "gedurfd, goed gelukt en harmonieus aansluitend op de inhoudelijke formule" genoemd.

Redactie & Co start nieuwsportal voor de media

AMSTERDAM, 7 september 2007 – Op aboutmedia.nl is Redactie & Co gestart met een nieuwsportal voor de media. De site verzamelt nieuwsberichten voor en over journalisten uit tientallen bronnen.

Aboutmedia bevindt zich nu nog in de eerste fase. Aan opmaak en selectie van nieuwsbronnen wordt nog hard gewerkt. Doel is om te komen tot een uiterst actuele en complete nieuwsbron over de journalistiek, in Nederland en daarbuiten.

Gratis management coach bij werving en selectie

AMSTERDAM, 8 januari 2007 - Om nieuwe medewerkers sneller te laten bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie, biedt Redactie & Co vanaf heden een gratis management coach voor kandidaten die worden geplaatst in een leidinggevende functie.

De praktijk leert dat nieuwe managers veel sneller tot resultaten komen wanneer zij in de eerste twee maanden na de start worden ondersteund door een professionele coach.

Redactie & Co hoopt op deze wijze actief bij te dragen aan het succes van haar opdrachtgevers én haar kandidaten.