Redactieloket

Voor een aantal grotere organisaties heeft Redactie & Co een redactieloket opgezet. Eén aanspreekpunt waar de hele organisatie haar vragen over en opdrachten op het gebied van redactie en communicatie kan neerleggen.

Het redactieloket beantwoordt de vragen en voert de opdrachten uit. Coördineert de totstandkoming van onder meer jaarverslagen, offertes, (multimediale) presentaties, persberichten, artikelen voor in- en externe magazines, vertalingen, ingezonden brieven en speeches.

Geloofwaardigheid

De instant beschikbaarheid van professionele tekstschrijvers en redacteuren vergroot de kwaliteit van de in- en externe publicaties aantoonbaar. En daarmee de geloofwaardigheid van jouw organisatie.

Redactie & Co formeert voor iedere klant een team van medewerkers met kennis van zaken van de branche. We huren deze mensen op tijdelijke of vaste basis in, en blijven zelf verantwoordelijk voor het eindproduct. Op deze manier kunnen we organisaties met wisselende behoeften snel en accuraat helpen - tegen tarieven die zonder meer concurrerend zijn.

Meer informatie?

Bel Maurice van Uden op 020 521 8700 of mail hem via maurice@redactieco.nl.