Projecten

Redactie & Co Projecten levert kant-en-klare mediaproducties, inclusief tekst en beeld, op ieder mediumtype - print, digitaal of rtv. Jij geeft aan wat je wilt, wij voeren uit. Binnen budget en op tijd.

Al sinds 2003 maken we allerlei redactionele producties in opdracht van onze klanten. Bedrijfsbladen, nieuwsbrieven, brochures en websites, noem maar op. Maar ook mailings, rapporten en advertorials. Hele bladen of specials, we hebben het allemaal al eens gemaakt.

Zie ook: Het centrale redactieloket voor jouw organisatie

Opdrachtgevers zijn heel divers - uiteenlopend van organisaties die hun klanten of medewerkers professioneel willen informeren tot communicatiebureaus met capaciteitsproblemen. Van uitgevers die hun redactie niet met de productie van specials willen (of kunnen) opzadelen tot adviesbureaus die hun rapportages leesbaar willen presenteren.

Unieke voordelen

Redactie & Co hanteert een uniek projectmodel om optimale kwaliteit te garanderen. Voor iedere opdrachtgever formeert onze projectleider een team van specialisten, toegespitst op de behoeften van de klant. Deze werkwijze is duidelijk onderscheidend in de branche - de meeste communicatiebureaus maken alle uitingen met hetzelfde team van vaste medewerkers.

Voordelen van deze werkwijze zijn onder meer:

  • Jouw uitingen worden gemaakt door gespecialiseerde mensen
  • Inspraak in de keuze van medewerkers
  • Je rol wijzigt van werkgever in opdrachtgever, met alle voordelen van dien
  • Af te stemmen op uiteenlopende budgetten
  • Ervaren projectleiders van Redactie & Co zijn jouw aanspreekpunt
  • Kwaliteit door jarenlange ervaring