Werving journalisten

Redactie & Co zoekt door middel van werving journalisten die hun vak verstaan. Om aan de groeiende vraag naar vakbekwame journalisten te kunnen voldoen, zijn we dagelijks bezig met de werving van journalisten.

Dus ben jij journalist en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of vertegenwoordig je juist een organisatie die bezig is met de werving van journalisten? Informeer dan bij Redactie & Co en wij zorgen voor de perfecte match.

Bedrijven zetten Redactie & Co vaak in als er gezocht wordt naar tekstschrijvers of journalisten. Wanneer een werkgever geen tijd heeft om zelf personeel te werven, wordt Redactie & Co vaak ingeschakeld om als intermediair op te treden. Redactie & Co heeft ervaring in deze branche en in werving en selectie, daarom zijn wij de ideale en betrouwbare partner voor werkgevers die op zoek zijn naar journalisten. Redactie & Co heeft een goede naam en wij staan erom bekend dat we vakbekwaam en professioneel personeel bieden.

Dus ben je bezig met de werving van journalisten maar heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden? Informeer dan bij Redactie & Co, je kunt bellen met telefoonnummer 020 521 8700 of e-mailen naar info@redactieco.nl.