Uitzending & detachering

Redactie & Co is veruit het grootste bureau in Nederland dat gespecialiseerd is in de uitzending en detachering van journalisten, redacteuren en tekstschrijvers.

De toegevoegde waarde van deze focus komt tot uiting in de kwaliteit van de tijdelijke medewerker, de snelle beschikbaarheid en de acceptabele tarieven.

Anders dan algemene uitzend- en detacheringsbureaus weten de medewerkers van Redactie & Co aan welke eisen tijdelijke medewerkers moeten voldoen. En kennen zij deze mensen vaak persoonlijk in de uitvoering van hun professie.

Tarieven

De tarieven kunnen door ons in de hand worden gehouden door lage overheadkosten, de grote respons die wij uit ons netwerk van 20.000 professionals krijgen op een tijdelijke vacature en door de grote mate van openheid die we hanteren: je ziet precies waarvoor je betaalt.

Flexibele medewerkers leveren we op basis van uitzending of detachering vanaf zo'n 40 euro per uur.

Het inschakelen van een uitzendkracht of gedetacheerde medewerker via Redactie & Co levert ook jouw organisatie voordelen op op het gebied van flexibiliteit, kosten en kwaliteit. Zonder je loonlijst uit te breiden.

NEN 4400 certificering

Alle uitzendkrachten worden verloond door de gespecialiseerde organisatie About Payrolling & Services in Weesp. Deze handelspartner van Redactie & Co is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en de Stichting Normering Arbeid. Dit garandeert jou dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen.

De uitzendmedewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.

In ons vakgebied van redactie en journalistiek zijn we met de certificering en de beloning conform de CAO een uitzondering in Nederland. Vraag andere bureaus ook naar hun voorwaarden en certificering!