Uitgevers

Uitgevers zijn cruciaal in de totstandkoming van publicaties. Uitgevers coördineren redactie en commercie om tot een samenhangend en winstgevend medium te komen.

Redactie & Co kent de uitgeefmarkt als geen ander en richt zich via haar executive search programma op de werving van uitgevers met een bewezen track record. Géén headhunting, maar wel een deskundige werving van topkandidaten voor deze verantwoordelijke posities.

Jarenlange ervaring en bewezen selectiemethodes stellen ons in staat ook voor uw organisatie snel uitstekende kandidaten te vinden. We maken daarbij gebruik van ons actieve netwerk en komen zo met kandidaten op de proppen die veelal niet reageren op een personeelsadvertentie, laat staan op een via internet aangeboden functie. Met onze persoonlijke benadering vinden wij wél die ene uitgever die voor jouw publicatie zo belangrijk is.

Meer informatie

Bel voor meer informatie over onze mogelijkheden met partner Jim van Uden, op 020 521 8700. Hij vertelt je graag meer aan de hand van cases uit het verleden. Die wél garantie bieden voor de toekomst.