SEO webredacteuren

Veel webredacteuren kunnen een goede tekst schrijven, maar is die tekst ook altijd vindbaar via zoekmachines? Daarvoor moet je content immers voldoen aan een groot aantal voorschriften. Webredacteuren met een specialisatie in Search Engine Optimization (SEO) zijn daarbij onontbeerlijk.

Redactie & Co is al bijna twintig jaar lang dé specialist in Nederland op het gebied van vaste en tijdelijke webredacteuren. Veel van onze medewerkers hebben actuele opleidingen gevolgd op het gebied van SEO webredactie en copywriting. En hebben hiermee in recente jaren veel ervaring opgedaan, bij grotere en kleinere organisaties. Kijk zelf eens op ons klantenoverzicht.

screenshot Google

Klik op de afbeelding om te kijken waar Redactie & Co vandaag staat!

SEO-webredacteuren zijn tegenwoordig onontbeerlijk als je jouw duurbetaalde content ook wilt laten lezen door je doelgroepen. Want waarom veel geld uitgeven aan redactie als niemand je boodschap ontvangt?

Bel voor meer informatie

Bel partner Jim van Uden op 020 521 8700 of stuur een mailtje aan jim@redactieco.nl. Hij kan je alles vertellen over onze diensten op het terrein van SEO copywriting.