Redacteuren gezocht

Met grote regelmaat worden er bij veel bedrijven ervaren en gediplomeerde redacteuren gezocht. Redactie & Co speelt in op deze behoefte en biedt bedrijven snel geschikte personen, tijdelijk of in een vast dienstverband.

Op deze manier hoef je als bedrijf geen lastige werving- en selectieprocedures meer te voeren. Redactie & Co bespaart je tijd in het werven van personeel en op basis van onze kennis en ervaring weten wij de juiste persoon voor je te selecteren. Zo krijg je door ons het nodige personeel in een mum van tijd aangereikt.

Redactie & Co bemiddelt tussen tekstschrijvers, journalisten en (hoofd-) redacteuren en een zoekende werkgever. De redacteuren die door jouw bedrijf gezocht worden, worden bij ons gevonden via ons grote netwerk van werkzoekenden en werkgevers. Je vertelt ons wat je zoekt en wij matchen je met de werknemers met het juiste profiel. Op deze wijze heb je snel geschikt personeel en kan de vacature worden vervuld.

Vind dus ook de redacteuren die je zo lang heeft gezocht en bel vandaag nog met Redactie & Co voor meer informatie, op telefoonnummer 020 521 8700.