Voordelen van het werken met Redactie & Co Projecten

Het werken met Redactie & Co Projecten en haar speciaal voor jou geformeerde redactieteams biedt grote voordelen ten opzichte van de standaard werkwijze van communicatiebureaus en -afdelingen:

  • Hoe specialistisch jouw informatie ook is, Redactie & Co heeft er de mensen voor. Onder de 20.000 redacteuren in ons bestand bevinden zich de meest bijzondere specialisaties. Al moeten we een vakblad maken voor de schoenlepelbranche, dan nog weten we redacteuren te vinden die er verstand van hebben.
  • Redactie & Co werkt - met uitzondering van haar projectleiders en account managers - niet met vaste medewerkers en heeft dan ook geen last van 'leegloop'. Dat vertaalt zich direct in gunstige tarieven.
  • De kennis van media-uitingen van Redactie & Co is ongeëvenaard - wij doen niet anders dan het maken van professionele online en offline uitingen voor onze klanten.
  • Bij het uitbesteden wijzigt je rol van werkgever in die van opdrachtgever. Met alle voordelen van dien.
  • Redactie & Co garandeert budget, kwaliteit en tijdige oplevering.

Meer weten?

Voor een goed gesprek over de mogelijkheden die wij jouw organisatie kunnen bieden, bel je met Maurice van Uden op 020 521 8700. Of stuur hem een mailtje via maurice@redactieco.nl.