Recruiter (Interim)

Dit is een vacature van een zusterbedrijf van Redactie & Co.
Klik op de link onderaan de tekst om verder te lezen of te solliciteren!

Voor een van onze opdrachtgevers in de kinderopvang zoekt PZsearch een Recruiter (Interim) voor minimaal 5 maanden en 32 uur per week in Gouda. Uurtarief is max. 70 uur per week (incl. reiskosten en overige kosten, excl. btw). Als ervaren interim recruiter met een grondige kennis van de wet- en regelgeving binnen de kinderopvang, ben jij bedreven in het optimaliseren van recruitmentprocessen en -procedures door strategische implementatie van processen en automatisering. Jouw rol omvat het opstellen van gedegen wervingsprofielen en het adviseren over effectieve wervingsmiddelen en -activiteiten. Je ondersteunt bij het proactief benaderen van potentiële kandidaten en voert onderzoek uit naar diverse wervingsmogelijkheden om de beste talenten aan te trekken.

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het selecteren van CV's en het verstrekken van advies aan het management omtrent geschikte kandidaten. Binnen het team van zeven HR-professionals draag jij bij aan een gestroomlijnde en efficiënte wervingsaanpak, waarbij je nauw samenwerkt met je collega's om de doelen van de organisatie te bereiken en te overtreffen. Wij zoeken een ondernemende, allround recruiter, die enthousiast wordt van de uitdaging waar deze voor staat. Vanuit je werkervaring begrijp je hoe je als recruiter het primaire proces optimaal kan ondersteunen – je brengt de nodige bagage mee, waarbij je ook ruimte krijgt je te ontwikkelen. Je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en prioriteiten aanbrengen en blijft daarbij dicht op het operationele proces – je bent een denker én doener. Je bent koersvast zonder rigide te zijn, waarbij je kunt terugvallen op collega’s en management die samen met jou deze klus klaren.

Je beschikt over een grondige kennis van de wet- en regelgeving binnen de kinderopvang. Je bent ondernemend, innovatief en durft buiten de gebaande paden te treden.

Je bent mensgericht, luistert, vraagt door en weet te verbinden – transparant en laagdrempelig. Je spreekt jouw verwachtingen uit, en collega’s aan. Je geeft en ontvangt gemakkelijk feedback en realiseert je dat glans soms voorafgegaan wordt door wrijving. Een tijdelijke opdracht wordt aangeboden voor de duur van vijf maanden. Hybride werken is mogelijk (3 dagen op kantoor). 32 uur per week. Starten: medio mei 2024. Maximum uurtarief: 70 euro (ex. btw en incl. reis- en onkosten).