Jaarverslagservice

Het opstellen van het jaarverslag is ieder jaar weer een veeleisende taak. Een taak die bovendien in de meeste gevallen niet tot de 'core business' behoort van de opsteller.

Daarom biedt Redactie & Co haar jaarverslagservice. Een team van ervaren communicatiedeskundigen, geassisteerd door professionele redacteuren en bedrijfsjournalisten, staat voor je klaar om deze klus te klaren.

Uiteraard hou je als opdrachtgever de regie in handen over het jaarverslag. En bepaal je zelf welke werkzaamheden al dan niet uit handen worden gegeven. Redactie & Co biedt in dit traject ondersteunende en uitvoerende deskundigheid op deze gebieden:

  • Conceptontwikkeling - het inpassen van het jaarverslag binnen de corporate identity en de aansluiting bij je doelstellingen.
  • Coördinatie - de deadline van het jaarverslag maakt een gedegen coördinatie noodzakelijk. Ervaren projectmanagers van Redactie & Co houden het verloop van de productie nauwgezet in het oog en sturen de betrokkenen aan. Zij zorgen ervoor dat de benodigde informatie tijdig beschikbaar komt.
  • Redactie - een professioneel geschreven jaarverslag straalt autoriteit uit en schept vertrouwen bij investeerders, klanten, medewerkers en toeleveranciers.
  • Informatie - ervaren bedrijfsjournalisten vergaren de informatie die nodig is om het jaarverslag volledig en waarheidsgetrouw op te stellen. Onder meer via interviews en de interpretatie van financiële data.
  • Opmaak - via zusterbedrijf creatieven.com heeft Redactie & Co toegang tot een scala aan art directors en vormgevers. Zij geven jouw verslag de vorm die de boodschap ondersteunt.
  • Vertalen - we beschikken over een team financieel geschoolde vertalers, die vaak ook beëdigd tolk zijn. Allen native speakers, en de meeste woonachtig in Nederland voor betrokkenheid bij het project.
  • Ook jaarverslagen op sociaal en milieugebied - dankzij ons grote bestand van deskundigen zijn we ook in staat de geschikte mensen te vinden om je te ondersteunen bij het opstellen van het sociaal jaarverslag of het milieukundig jaarverslag.

Meer weten?

Bel met Maurice van Uden (ex-Financiële Telegraaf) op 020 521 8700 of stuur een mailtje aan maurice@redactieco.nl.